Balerínky nebo lodičky? Máme pro vás několik tipů na obuv do práce!

Co si mám vzít na sebe? Také si čas od času pokládáte před odchodem do práce tuto otázku? Pokud jde o výběr obuvi do práce, mnoho žen se často rozhoduje mezi balerínkami a lodičkami. Obě varianty mají své výhody a nevýhody, a protože každá pracovní pozice je jiná, je důležité vybrat si obuv, která vyhovuje vašim potřebám.

,,Primabalerína” aneb výhody balerínek

Není divu, že se balerínky staly populární obuví po celém světě! Jsou pohodlné, lehké, vhodné pro každodenní nošení a snadno kombinovatelné s různými druhy oděvů! Balerínky mohou být vyrobeny z různých materiálů, včetně kůže, semiše a textilu, takže si můžete vybrat takový materiál, který vyhovuje vašemu vkusu a potřebám. Pokud není ve vaší práci vyžadován formální nebo konzervativní dress code, balerínky jsou skvělou volbou! Věděli jste, že balerínky jsou vhodné pro mnoho dalších příležitostí? Můžete je nosit do práce, na procházku po městě, na rande nebo dokonce na večírek. Balerínky jsou také oblíbenou volbou pro cestování, protože jsou lehké a snadno je sbalíte s sebou na cestu.


Vyberte si z našich pohodlných a elegantních kousků:


 

Béžové balerínky DA/5321 BEIGE

Červené balerínky CS/8032 RUBY

Černé balerínky VF/161 NERO

DA-5321-BEIGE.jpg CS-8032-RUBY.jpg VF-161-NERO.JPG
vyjímatelná paměťová stélka elegantní a pohodlné univerzální obuv
poddajné a pohodlné měkká stélka kožená stélka
nízký podpatek

nízký podpatek

pružná vsadka
   


,,Jako kapitánka lodi” aneb proč si vybrat lodičky

Lodičky jsou elegantnější a formálnější než balerínky. Jejich elegantní design dodává ženskost a zvyšuje sebevědomí. Jsou vhodné pro práci, kde je požadován formální dress code, jako například v právním či bankovním sektoru. Tato obuv je skvělou volbou pro důležité schůzky a prezentace. Pokud vás tedy v práci čeká důležité jednání, sáhněte po lodičkách. Vybírejte si ale takové, ve kterých se budete cítit komfortně. Při výběru se soustřeďte na výšku podpatku a nepřehánějte to s ním. Pamatujte na to, že lodičky budete mít na nohou třeba 8 hodin v kuse. Nevybírejte si tedy zbytečně vysoké podpatky, ve kterých se necítíte pohodlně. Lodičky jsou obvykle vyrobeny z kůže, semiše nebo jiných kvalitních materiálů. Kromě klasických lodiček s vysokými podpatky jsou k dispozici i nízké lodičky s malým podpatkem, které jsou pohodlnější.

Lodičky SANTÉ - pohodlí a elegance v jednom

Pohodlné černé lodičky AL/80R3 - DR NERO

Bílé lodičky na nízkém podpatku AL/9L12 - BR BIANCO

vyměkčená kožená zdravotní stélka vyměkčená zdravotní stélka
flexibilní podešev a srdíčko nízký podpatek - 3 cm

k dostání také v bílém provedení

k dostání také v černém provedení

 


Jaké faktory zvážit při výběru obuvi do práce?

Zaprvé, zvažte dress code ve vaší práci a vyberte obuv, která tomu odpovídá. Pokud pracujete v oboru, který má volný dress code, může být oblečení ležérnější a k tomu si můžete dovolit vzít balerínky. Pokud pracujete v bankovnictví nebo právním sektoru, obvykle je vyžadováno formální oblékání a lodičky jsou vhodnější volbou.

Druhým faktorem, který byste měli zvážit, je pohodlí. Pokud budete v obuvi po celý den, je důležité, aby byla pohodlná a vyhovovala vašim potřebám. Pokud trávíte hodně času na nohou, je lepší zvolit balerínky, které jsou pohodlné a nezatěžují nohy. Na druhé straně, pokud máte kratší pracovní den nebo pokud trávíte většinu času seděním, může klidně sáhnout po elegantnějších lodičkách s nízkým podpatkem.

Třetím faktorem, který byste měli zvážit, je styl. Vaše obuv by měla být vhodně stylizovaná k vašemu celkovému outfitu, aby vypadal profesionálně a současně vám přinášel pocit sebevědomí. Balerínky jsou skvělou volbou pro módní a odvážné outfitové kombinace, zatímco lodičky jsou lepší volbou pro formálnější a elegantní styl.

V neposlední řadě, je důležité zvážit také kvalitu obuvi. Investice do kvalitní obuvi vám může ušetřit peníze v dlouhodobém horizontu a poskytne vám dlouhodobé pohodlí.

Celkově vzato, výběr mezi balerínkami a lodičkami závisí na mnoha faktorech, jako je dress code, pohodlí, styl a kvalita. Důležité je vybrat obuv, která vyhovuje vašim potřebám a pohodlí, abyste mohli být produktivní a sebevědomí během celého pracovního dne. V našich Ateliérech zdravého obouvání vám rádi poskytneme profesionální přístup a pomoc při výběru vhodné obuvi. Seznam našich Ateliérů najdete zde: https://www.sante-zdravotni-obuv.cz/ateliery-zdraveho-obouvani. Těšíme se na vaši návštěvu!

_MG_0889.jpg