Podlehněte pohodlí domácích papučí

Měkké pohodlné papuče, deka, čaj a vaše oblíbená knížka nebo film. Užijte si tyto krásné chvilky v pohodlí domova se SANTÉ. Na letošní zimu jsme pro vás připravili celou řadu nových domácích papučí! Zateplené, s kožíškem, s anatomicky tvarovanou stélkou nebo s vyvýšením pod patou pro dámy. Vyberte si svůj kousek pohodlí i vy!


Pro Dámy

Chcete spojit eleganci s pohodlím? Pak vyzkoušejte naši novinku LX/514 BLU s anatomicky tvarovanou stélkou. Tato dámská domácí obuv je vyrobena z prodyšného materiálu, díky kterému mohou vaše nohy ,,dýchat”. Obuv je měkká, flexibilní a velmi pohodlná. Tento model domácí obuvi najdete v několika barevných variantách - v modré, červené, bordó, vínové, šedé nebo s barevnými obrázky.

LX-514-VIOLET.jpeg

 

Dámy, máte rády vtipné barevné obrázky? Pohodlné měkké papuče s nejrůznějšími obrázky se minulou zimu staly velmi oblíbenými, např. AB/8827 AZUL. Proto jsme se rozhodli tuto řadu domácí obuvi rozšířit! Domácí obuv má vyměkčenou stélku, plnou špičku a protiskluzovou podešev. Můžete se těšit na obrázky roztomilých pejsků, kteří vás budou v zimě zahřívat. Jedním z modelů je AB/27665 AZUL se zlatým retrívrem.

AB-8827-AZUL.jpeg
 

Pro Pány
 

Pánové, dáváte přednost pohodlí? Vyzkoušejte uzavřené domácí pantofle LX/630 GREY s anatomicky tvarovanou stélkou. Tento typ obuvi je vyroben z prodyšného materiálu, díky kterému mohou nohy ,,dýchat” a nedochází tak k pocení. Jedná se o velmi pohodlné, měkké a flexibilní přezůvky na doma. Jelikož se tento model stal minulou zimu velmi oblíbeným, letos se můžete těšit na více barevných odstínů. Dáte přednost černé, hnědé, šedé nebo modré?

LX-630-NERO.jpeg

Máte rádi zateplenou obuv? S touto obuví vám zaručeně zima nebude: MJ/816 ČERNÁ. Pokud máte rádi teplo od noh a pořádný kožíšek navíc, tyto kotníkové papuče jsou pro vás ty pravé. Pohodlnou měkkou obuv jsme letos rozšířili o nové modely. Můžete se těšit na zapínání na zip, nastavitelnou šíří buvi, zateplení a kožíšek.

MJ-816-CERNA.jpeg

Pro Děti

Rodiče, sháníte přezůvky pro vaše nejmenší? Pro ty nejmenší nožky vyrábíme domácí přezůvky ve velikostech 21 - 27. Tato obuv je navržena tak, aby podporovala správný vývoj dětské nohy. Obuv má koženou vyjímatelnou stélku, pružnou vsadku a je prodyšná. Mezi nejoblíbenější holčičí papučky patří růžové s vyjímatelnou ortopedickou stélkou: FG/024DC Růžová. Klučičí vrstevníci dávají naopak přednost bačkůrkám v modré barvě s kopačákem: FG/024BD MODRÁ. Dětské domácí přezůvky jsme rozšířili o nové modely, aby se mohly vaše děti těšit z nových obrázků a barviček. V našich regálech na vás čekají krásné přezůvky s traktorem, pejskem, autíčkem či kytičkou.

FG-024DC-RUZOVA.jpeg

Větší nožičky? Máme větší botičky! Ve velikostech od 25 máme pro děti další novinky. Tato domácí obuv má stejné vlastnosti jako předchozí nejmenší obuv. Změna je tedy pouze ve velikosti. Jedná se především o botičky pro malé princezny, které se mohou těšit na krásné růžové bačkůrky: FG/002CA šedá.

FG-002CA-SEDA.jpeg

Sháníte měkké domácí přezůvky? Tyto měkké domácí papučky má rádo snad každé dítě, proto jsme se rozhodli zaplnit regály ještě více barevnými obrázky, abyste měli z čeho vybírat! Papuče mají plnou špičku, vyměkčenou stélku a protiskluzovou podešev. Jedním z nejoblíbenějších modelů minulé zimy se stal AB/23716 NEGRO. Letos se můžete těšit například na Spidermana, pejsky a další roztomilé postavičky.

AB-23716-NEGRO.jpeg
 

Přijďte si vyzkoušet pohodlné papuče i vy. Vybrali jste si přezůvky a přemýšlíte, jak vám padnou? Přijďte si je vyzkoušet do našich Ateliérů zdravého obouvání. Všechny naše Ateliéra najdete zde: https://www.sante-zdravotni-obuv.cz/ateliery-zdraveho-obouvani. Těšíme se na vaši návštěvu!