Obujte korkáče i vy

V SANTÉ se již několik let zaměřujeme na výrobu kvalitní, pohodlné a zdravotní obuvi. Jelikož mezi nejoblíbenější obuv našich zákazníků patří otevřená obuv s korkovou podešví neboli ,,otevřené korkáče”, rozhodli jsme se na tento typ obuvi více zaměřit. Chcete vědět, na co se můžete těšit?

Širší podešev


V našich regálech nově najdete 2 různé šíře, aby obuv padla opravdu každému! Na základě výzkumů a dlouhodobého měření jsme zjistili, že česká noha se během několika generací zvětšila i rozšířila. U obuvi je nejdůležitějším parametrem to, zda vám bota ,,sedí”. O tom, zda vám sedne či ne, rozhoduje z velké míry její šířka. Proto jsme přišli na trh s dvěma odlišnými šířemi, aby si naši korkovou obuv mohl oblíbit opravdu každý. Užší velikost je vhodná především pro dívčí či chlapeckou nohu. Širší velikost pak pro všechny ostatní.

IMG_0941.jpeg
 

Univerzální


Korková obuv je ideální nejen do práce či do školy. Slaďte korkáče ke svému outfitu a můžete v nich vyrazit i na procházku, třeba do parku. Otevřené korkáče jsou zároveň skvělými přezůvkami na doma. Rády se totiž projdou po obýváku či kuchyni. Korková obuv je na rozdíl od měkkých papučí zdravotně vytvarovaná. Anatomicky tvarovaná stélka zabraňuje vzniku ploché nohy a podpírá příčnou i podélnou klenbu.


V několika velikostech a barvách


Máte malou nebo velkou nohu? Není problém. Vaše oblíbené korkáče máme ve velikostech 36 - 41. Vybírat můžete hned z několika barev - od fialové až po citronově žlutou.
 

Kde si obuv vyzkoušet?


Chcete zjistit, jak vám budou korkáče slušet? Chcete zažít pohodlí na vlastní kůži? Navštivte nás v Ateliérech zdravého obouvání: https://www.sante-zdravotni-obuv.cz/ateliery-zdraveho-obouvani. Rádi vám pomůžeme s výběrem vhodné obuvi pro vaše nohy. Těšíme se na vaši návštěvu, SANTÉ.