Jak na výběr dámské zimní obuvi?

Dámy taky nemáte rády, když vás na vánočních trzích zebou nohy? Při výběru zimní obuvi je vhodné zamyslet se nad tím, co od dané obuvi očekáváte. Každá obuv je totiž připravená na jiné dobrodružství. Dobíhání na autobus, elegantní chůze po zasněženém náměstí nebo procházky sněhem a stavění sněhuláka. Co čeká vaše boty?

Elegance na podpatku

 
Ať je léto nebo zima nedáte na podpatky dopustit? Při výběru zimní obuvi sáhněte spíše po širším a stabilnějším podpatku či platformě, která vám bude oporou. Nezapomeňte se také podívat, jak vypadá podešev. Není moc hladká? Neuklouzne vám to na menší námraze? Vyzkoušejte si chůzi v obou botách a pokud se v nich necítíte stabilně a dostatečně bezpečně v obchodě, kde není sníh, nepočítejte s tím, že na sněhu to bude lepší.

V SANTÉ pro vás máme vysoké černé kozačky UF/2012-1 BLACK se zateplením na nízkém podpatku. Jedná se o velmi pohodlnou obuv, která se přizpůsobí vaší noze a zahřeje vás i v ty nejmrazivější dny.
 

Jde to i bez podpatku

Na trhu je spousta bot, které umí podtrhnout ženskost i bez podpatku. Výhodou je stabilita a komfort. Pokud patříte mezi ty, které občas dobíhají rozjíždějící se autobus nebo překonávají jiné překážky, je pro vás tento typ obuvi ideální.

Co takhle zateplená, ultralehká obuv se zipem? Tento model UF 3216-3 BLACK u nás najdete ve třech barevných variantách - v černé, olivové a šedohnědé barvě.

16)-UF3216-3-BLACK.jpeg

Pro sportovní nadšence


Vyrážíte na dlouhé procházky a túry i v zimě? Pak hledejte obuv s kvalitní podešví, která vám bude v terénu oporou. Obuv by měla mít dobré šněrování či zapínání, které vám nebude na túře překážkou. Zateplení  si musí každý zvolit sám, někomu vyhovuje hodně teplá obuv, naopak někomu to může být na dlouhých procházkách nepříjemné. Vyzkoušejte obuv SANTÉ, která je na dlouhé procházky jako stvořená. Oba modely IC/259308 AZURO či TALPA jsou zateplené, mají odpruženou patu,  vzorkovanou podešví, kvalitní šněrovací systém a ochranu kotníku.

IC/259308 AZURO
IC-259308-AZURO.JPG

I na severní pól

Klesla rtuť na teploměru hluboko pod bod mrazu nebo se chystáte na zmiňované vánoční trhy? Kombinace zateplení, kožíšku a pohodlí udělá vašim nohám nejlíp. Vychutnejte si krásné zimní okamžiky v teple s našimi modely IC/257088 MORO nebo IC/257099 FANGO.

IC-257088-MORO.JPGIC-257099-FANGO-(1).JPG

 

Zalíbily se vám naše zimní modely?

Přijďte si je vyzkoušet do Ateliérů zdravého obouvání. https://www.sante-zdravotni-obuv.cz/ateliery-zdraveho-obouvani.Poradíme vám s výběrem a najdeme pro vás tu nejlepší obuv na zimu!